Ons team

Bij Vekmo staan mensen centraal. We zijn dan ook erg trots op ons team van bouwprofessionals, die hun kennis en expertise op dagdagelijkse basis omzetten in engagement. Om levens te redden en ons milieu te beschermen voor de toekomstige generaties.

We doen dat samen, als één team.  We versterken elkaar en dragen samen onze missie en visie uit. We zijn fier op onze Vekmo-vlag en varen samen een heel sterke koers.

Bij Vekmo bieden we kansen:

  • aan young professionals en schoolverlaters. We bieden een ontwikkelingstraject op maat en dit over verschillende disciplines heen. Je opleiding kan je volgen of vervolledigen in ons eigen opleidingscentrum. Starters krijgen ook allemaal een ervaren coach en mentor toegewezen.
  • aan profielen met goesting en passie voor de bouw. Mensen die vaak na enkele jaren een nieuwe wending geven aan hun carrière en verder willen doorgroeien met een sterke expertise op vlak van bouwveiligheid
  • aan senior profielen, die niet willen vastroesten en hun jarenlange expertise willen inzetten om projecten tot een goed einde te brengen. Zij geven hun ‘on-the-job’- kennis door aan onze jonge profielen.

Wil je iemand contacteren?

Benieuwd wie er allemaal deel uitmaakt van ons team? Maak dan zeker even kennis met onze bouwprofessionals!

Heb je een vraag voor één van onze teamleden? Je kan hen bereiken via e-mail of via het algemene nummer +32 16 22 89 58.
HR of financiële vragen kan je best via mail aan de juiste collega bezorgen: [email protected].

Wil jij ook graag schitteren in onze galerij? Neem dan snel een kijkje op onze jobpagina.

Scroll naar boven