Bouwcoördinatie

Je kan bij Vekmo terecht voor de kwalitatieve coördinatie van jouw project. Onze bouwexperts en bouwcoördinatoren hebben een jarenlange ervaring in de organisatie van bouwprojecten. Wij werken enkel in opdracht van bouwheren en ontfermen ons over de opvolging van het hele bouwproject, vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering. Tijdens de uitvoering controleren wij de kwaliteit van de gebruikte materialen en uitvoeringstechnieken op de werf. Hierbij houden we steeds kwaliteit, kosten en snelheid van de uitvoering in ons achterhoofd.

Vekmo staat er om bekend projecten snel en efficiënt te coördineren. Wij organiseren jouw project in overleg met jouw architect, het studiebureau, de aannemers en koppelen uiteraard met jou, de bouwheer, terug. Jij doet de investering, dus we spreken goed af tot waar onze beslissingsbevoegdheid loopt. Een goede communicatie is één van onze bedrijfswaardes. Kiezen voor een bouwcoördinator van Vekmo bespaart je tijd, stress en onvoorziene kosten. Ons ereloon verdienen we zo in een veelvoud terug.

Interesse in onze diensten?

Heb je als bedrijf of overheidsdienst nood aan veiligheids- of bouwcoördinatie, sloopopvolging, bouwtechnische expertises of wil je een opleiding volgen. Beschrijf dan kort je vraag. Onze experten gaan ermee aan de slag en contacteren je zo snel mogelijk met een voorstel of gepast antwoord.

Scroll naar boven