Veiligheidscoördinatie

 

Met een twintigtal Veiligheidscoördinatoren in het veld, is VEKMO na 22 jaar, uitgegroeid tot het grootste veiligheidscoördinatiebureau van Vlaanderen. In de afgelopen jaren waren we verantwoordelijk voor het begeleiden van minstens 5000 projecten van verschillende typen: woon-, school- en administratiegebouwen, rust- en zorginstellingen, ziekenhuizen, wegenwerken, waterzuiveringsinstallaties, spoorwegwerken, civiele werken en grote industriële projecten.

Het is onze missie het veiligheidspeil in de Vlaamse bouwsector te verhogen. Dit doen we door een hoogkwalitatieve veiligheidscoördinatie aan te bieden, zowel in de ontwerp- als verwezenlijkingsfase van het project. Conform de wetgeving, maar pragmatisch wordt naar veiligheidsoplossingen gezocht, in nauw overleg met bouwheer, ontwerper en de aannemers.

Om onze missie kracht bij te zetten, leiden we bij VEKMO ook Veiligheidscoördinatoren op.  Zo studeren er jaarlijks ongeveer 30 coördinatoren af aan ons erkend opleidingsinstituut VEKMO Training

 

Wilt u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN