Sloopopvolgingsplan

 

Wanneer u in het Vlaamse Gewest renovatie- of sloopwerken plant, is het verplicht om een Sloopopvolgingsplan toe te voegen aan uw omgevingsvergunning, ingeval de omvang van het gebouw > 1000 m³ bij niet-residentieel gebruik of > 5000 m³ bij residentieel gebruik. Het doel van deze maatregel is het selectief slopen van gebouwen stimuleren om zo tot meer hoogwaardige afvalstoffen te komen tijdens de sloopwerken. Het sloopopvolgingsplan omvat zowel een sloopinventaris als een asbestinventaris. Onze Sloopdeskundigen zijn erkend door sloopbeheerorganisatie Tracimat.

 

Aanvullende Sloopcoördinatie

Onze deskundigen zijn ook inzetbaar voor de verdere volledige begeleiding van sloopwerven. Onze landmeters meten zo nodig de gebouwen precies op en onze sloopdeskundigen werken de verdere plannen, meetstaat en een uitgebreid sloopbestek uit. Aanbestedingen en offerteaanvragen worden door ons begeleid.

Wij hebben ook ervaring met subsidieaanvragen in het kader van vernieuwing van leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten, waarbij maar liefst tot 60% van de totale sloopkost werd succesvol werd gesubsidieerd.

Wilt u een offerte op maat?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN